Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
veske for bærbare PCer (Charcoal Grey) – 40,6 cm (16")

HP veske for bærbare PCer(Charcoal Grey) – 40,6 cm (16")

Sørg for at den bærbare HP-PCen er sikker og beskyttet
Varenr: QB462AA
Lagerstatus: Forventet 28.08.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
585,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Det stilige HP-eutiet for bærbare PCer med eksteriør i neopren – 40,6 cm (16”) i Charcoal Grey er laget spesielt for å holde dem rene og sikre, med uttrekkbart håndtak, luksuriøs og myk innside og lomme med glidelåslukking til tilbehør.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Yttersiden av vesken til bærbare PCer – 40,6 cm (16") er laget av holdbar neopren, som beskytter PCen mot daglige støt og riper, og den myke innsiden holder PCen trygt på plass.
  • HP-vesken for bærbare PCer i koksgrått – 40,6 cm (16”) er perfekt til å holde orden på alt. Den myke innsiden holder PCen på plass, og en lomme med glidelåslukking på utsiden gir trygg oppbevaring for alt viktig tilbehør.
  • Hvis den bærbare HP-PCen har en skjerm på opptil 16 tommer (40,6 cm) diagonalt, får den enkelt plass i denne elegante, men likevel praktiske vesken.
  • Du valgte fargen på den bærbare HP-PCen fordi du liker den – så hvorfor ikke ha en veske som matcher perfekt? HP Charcoal Grey-euti – 40,6 cm (16") har de unike HP-fargetonene som gir enkel og elegant perfeksjon og stil.
Inkludert i leveransen
    Veske