Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
Value-veske med toppåpning – 45,7 cm (18")

HP Value-veske med toppåpning – 45,7cm (18")

Ha tingene for hånden
Varenr: QB683AA
Lagerstatus: Forventet 30.07.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
317,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Vesken HP Value 45,7 cm (18") med toppåpning har en polstret innvendig lomme for den bærbare PCen, flere oppbevaringslommer og en justerbar skulderreim.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Beskytt den bærbare HP-PCen når du er på farten! Vesken HP Value 45,7 cm (18") med toppåpning er laget med en innvendig polstret lomme for den bærbare PCen for å beskytte den mot daglig smuss, støt og riper.
  • Letingen er slutt! For- og baklommer gir rask og enkel tilgang til mobiltelefon, nøkler og flybilletter, mens organisasjonsdelen inneholder kortholdere, penneløkker og alle slags nyttige lommer for telefoner, dokumenter og kabler.
  • Hvorfor la seg tynge ned? Den vakkert designede vesken HP Value 45,7 cm (18") med toppåpning har polstret og justerbar skulderreim som er mer behagelig og lettere å bære når du er på farten.
  • Uansett hvor livet fører deg kan du oppbevare alt du trenger på en sikker og lett tilgjengelig måte. Denne vesken med toppåpning er stilig og holdbar i unisex-farger, og er den perfekte kombinasjonen av moderne stil og klassisk funksjonalitet.
Inkludert i leveransen
    Veske