Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
Urban Slip Case – 40,6 cm (16")

HP Urban Slip Case – 40,6cm (16")

Rask tilgang og topp beskyttelse
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Urban-vesken - 40,6 cm (16") er røff og attraktiv, med et mykt og foret rom for den bærbare PCen, ytre lommer som raskt lar deg finne MP3-spiller, nøkler og andre nødvendigheter, og en polstret og holdbar skulderstropp.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Du har kjøpt den bærbare PCen du alltid har ønsket deg – så hvorfor risikere at den får merker, riper eller flekker? HP Urban-veske - 40,6 cm (16") er laget av tøffe materialer som beskytter mot støt, støv og riper når du er på farten.
  • HP Urban-veske - 40,6 cm (16") kombinerer ultramoderne stil med den nette designen til en slip-veske. Utsiden er laget av en blanding av solid og holdbart materiale i kule, urbane farger, og det myke foret omslutter og beskytter den bærbare PCen.
  • Har du tenkt å være mye på farten? Ikke risiker å skade den bærbare PCen: Legg den ganske enkelt i din Urban-veske. Den polstrede og holdbare skulderstroppen ligger godt på rygg og skulder, så uansett hvor du er, vil du få en komfortabel reise.
  • Når du arbeider andre steder enn på kontoret vil HP Urban-vesken - 40,6 cm (16") gjøre det enkelt å finne alt du trenger raskt, med foret rom for den bærbare og separate, ytre lommer for en MP3-spiller, nøkler og andre nødvendigheter.
Inkludert i leveransen
    Veske