Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
un2430 EV-DO/ HSPA minikort

HP un2430 EV-DO/ HSPA minikort

Varenr: H6F23AA
Fjernlager: 3 stk tilgjengelig (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
429,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP mobile bredbåndsmoduler er integrerte WWAN-moduler for utvalgte bærbare HP-PCer som muliggjør tilkobling til og tillater roaming i trådløse nettverk i mange land over hele verden. (Separat innkjøpt operatørtjeneste kreves.) Med en bærbar PC som er aktivert for HP mobilt bredbånd og trådløstjeneste kan du sjekke e-post, surfe på Internett og koble til bedriftsnettverk uansett hvor du befinner deg innenfor dekningsområdet, enten du holder deg i ro eller er på farten. Nyt friheten av å koble deg til på flere steder, bredbåndshastigheten, dekningen til 3G-nettverk og sikkerheten, påliteligheten og brukervennligheten til dagens bedrifts-PCer fra HP!

• Integrert 3G eller 4G WWAN-teknologi fra Qualcomm eller Ericsson gir høyhastighetstilgang til Internett med en enkelt trådløs løsning.


• Med Gobi-teknologi fra Qualcomm (QC430AA/WD301AA) kan du koble til flere steder med bredbåndshastighet uten å måtte finne et WiFi-tilgangspunkt, og den gir tilgang til både CDMA2000® EV-DO og UMTS/HSDPA trådløse nettverk. (WWAN-teknologi krever separat innkjøpte kontrakter for trådløse datatjenester. Kontakt tjenesteleverandøren for informasjon om tilgjengelighet og dekning i ditt område. Begrenset til dekningsområder for mobiloperatørnettverk.)


• Alle kort tillater internasjonal roaming i mange land gjennom støtte for flere UMTS/HSDPA-frekvensbånd og fire GPRS/EDGE-bånd (varierer etter kort, se tabell på neste side) som brukes over hele verden. (Bredbåndstilkobling krever kontrakt for trådløse datatjenester og nettverksstøtte, og er ikke tilgjengelig i alle områder. Kontakt tjenesteleverandøren for informasjon om dekningsområde og tilgjengelighet. Tilkoblingshastigheter vil variere, avhengig av sted, miljø, nettverksforhold og andre faktorer.)

Inkludert i leveransen
    Kort; dokumentasjon