Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
tykt bestrøket papir, 610 mm x 30,5 m (24 tm x 100 ft)

HP tykt bestrøket papir, 610mm x 30,5 m (24 tm x 100 ft)

HP tykt, bestrøket papir, 130 g/m², 610 mm x 30,5 m
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP tykt, bestrøket papir er perfekt til holdbar og langsiktig bruk, for eksempel skilt og plakater. Det lyse, matte Inkjet-papiret gir fargerike bilder med middels tetthet et skarpt og jevnt utseende.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP tykt, bestrøket papir gir perfekte, strålende bilder, klar tekst, fine streker og ensartet fyll i en konsekvent førsteklasses kvalitet for kart og utstillingsgrafikk – fra rull til rull og i alle størrelser, slik at du sparer tid og penger.
  • Siden HP tykt, bestrøket papir tørker med én gang, får du maksimal produktivitet uten å måtte vente. Den forbedrede håndterbarheten gjør at yrkesutøvere kan distribuere og stable tidskritiske dokumenter mens de mates ut av skriveren.
  • HP tykt bestrøket papir kan skrives ut med fargestoffblekk eller UV-blekk, som gir det bredeste utvalg av bruksområder og utskriftsfleksibilitet, og som sørger for glimrende falmingsbestandighet. Et stort utskrivbart fargeområde gir nøyaktig fargetilpasning som gir enestående resultater.
  • Laminerbart
Målgruppe

Firmaer som produserer plakater og presentasjoner. Utstillinger for utsalgssteder og for varehandelen. Grafiske kunstnere, designere, trykkerier og ingeniørarbeid (DAK), arkitektur (AEC) og geografiske informasjonssystemer (GIS).

Inkludert i leveransen
    Rull med utskriftsmateriell