Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
trådløs komfortlasermus

HP trådløs komfortlasermus

Trådløsteknologi som virker overalt
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Reis trygt med HP 2,4 GHz trådløs laserkomfortmus. Musen er energieffektiv og har en lasersensor med justerbar følsomhet slik at den virker på alle underlag.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Den avanserte 2,4 GHz trådløsteknologien i den HP trådløse laserkomfortmusen betyr at du kan arbeide hvor som helst og likevel være tilkoblet, med mye mindre forstyrrelser og et større dekningsområde.
  • Denne musen har en symmetrisk, skulpturert design slik at den er perfekt for både venstre- og høyrehendte. Og de gummibelagte sidene gir et jevnt og sikkert grep slik at du alltid har kontroll når du arbeider.
  • Ikke mist musen! Ta den trådløse laserkomfortmusen med deg over alt i vissheten om at den ligger trygt. Mikromottakeren er så liten at du kan oppbevare den i den bærbare PC-en eller inni selve musen.
  • Ta med deg musen når du forlater kontoret. Må du arbeide på sofaen hjemme? Ikke noe problem: Denne musen har en lasersensor med justerbar følsomhet slik at du kan bruke den på de fleste underlag.
  • De fem programmerbare knappene på den HP trådløse laserkomfortmusen omfatter en fireveis rullehjul med gummibeslag som gir perfekt kontroll, mens den blå rullehjullampen indikerer justerbar følsomhet og lite batteri.
Inkludert i leveransen
    HP trådløs komfortlasermus; Trådløs USB-mikromottaker; To AA-batterier; Programvare og dokumentasjon; 2 års begrenset garanti