Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
ProBook 6460b bærbar PC

HP ProBook 6460b bærbar PC

Skreddersydd for forretninger
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Profesjonell assistent. Få jobben gjort. HP ProBook med 35,6 cm (14" diagonalt) HD-skjerm 1 er det perfekte profesjonelle hjelpemiddelet for daglige kontoroppgaver, fra skriving av rapporter til deltakelse i mobile møter.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP ProBook 6460b har en forfinet, wolframfarget design med et glassblåst skjermkabinett i aluminium, et magnesiumforsterket ABS-chassis og understell med avløp som beskytter mot uhell som søl i mindre målestokk. Tastaturet i full målestokk gjør det mulig å skrive raskt og er bedre egnet til å bruke bevegelser.
  • Opprett dokumenter, presentasjoner og regneark og del dem raskt med kolleger. Den nye Intel-arkitekturen har annengenerasjons Intel® Core™ i5 [k2] og i3 [k2] tokjerners prosessorer, som gir en utrolig ytelse, gode svartider og forbedret grafikk. Intel® Celeron®-prosessorer er også tilgjengelig [k3]. Velg Intel® HD Graphics 3000 [k3] for villig ytelse og rik mediefunksjonalitet.
  • Nyt den behagelige 35,6 cm (14" diagonalt) HD-skjermen [k4] til HP ProBook 6460b.
  • Flere batterialternativer gjør det mulig å konfigurere den bærbare PCen med en mobilitet og batteridriftstid som passer for deg [k5].
  • HP ProtectTools er en samling sikkerhetsteknologier som er utviklet for å gi brukere tredimensjonal beskyttelse gjennom streng godkjenning, data i stillstand og data i bevegelse [k6].
  • HP Power Assistant [k7] utvider batteridriftstiden samtidig som strømforbruket reduseres. Det er en integrert løsning som måler og logger systemstrømforbruket via et enkelt grensesnitt.
  • Med HP QuickWeb [k8] kan du få rask, praktisk og sikrere tilgang til Internett, e-post, kontakter og kalender med et tastetrykk uten lange oppstartstider. Felles forankringsalternativer [k1] gjør det mulig for kolleger å dele forankringsløsninger for HP ProBook 6460b på forskjellige steder.