Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
ProBook 4310s bærbar PC

HP ProBook 4310s bærbar PC

Stilig økonomi. 13,3 tommer diagonalt HD-skjerm, Intel-prosessorer
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Fornuftig stil. Laget for bedrifter som trenger en stilig og rimelig 13,3-tommers bærbar PC med en startvekt på 1,97 kg. Den leveres med DDR3-systemminne som overfører data dobbelt så raskt som DDR2, og er perfekt for vanlige kontorprogrammer.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • HP ProBook 4310s bærbar PC ser flott ut med en elegant, tynn design som rammer inn en rekke funksjoner som normalt er forbeholdt mer kostbare PCer. Den gir raffinert enkelthet i en ny Merlot eller glanset Noir finish med større tastatur. Koordiner ditt valg av Merlot finish med et stort utvalg tilbehør i Merlot for å få en ensartet stil.
  • Stol på at den nyeste Intel® Core™2 Duo-prosessoren [k1] gjør jobben. DDR3-systemminne lar deg overføre dobbelt så raskt som DDR2. En lavprofil 13,3 tommer diagonalt, 16:9 LED-bakbelyst HD-skjerm [k2] gir deg bedre lysstyrke, kontrast og klarhet, og er mer energieffektiv enn vanlige LCD-skjermer. Velg mellom høyytelses ATI diskret grafikk, med dedikert skjermminne, eller integrert Intel UMA-grafikk [k1] som balanserer minnebruken mellom grafikken og systemet. Uansett om du er rett over gaten eller på andre siden av landet vil integrert HP Mobilt bredbånd drevet av Gobi [k3], Wi-Fi CERTIFIED™ WLAN [k4] og Bluetooth® gjøre det enkelt å være tilkoblet.
  • Bygd for å beskytte. HP 3D DriveGuard bidrar til å beskytte PCens harddisk mot støt og fall. Bygd for å forenkle. HP QuickLook 2 [k5] lar deg lese e-post og kalender-, oppgave- og kontaktinformasjon på sekunder ved hjelp av et tastetrykk - uten at du må starte opp PCen. Bygd for å vare. Med innovativ konstruksjon og HP Total Test Process (en valideringsprosess med mer enn 95 000 timer testing per plattform) får du en pålitelig og holdbar PC. Bygd for å ta vare på. HP Smart vs-adaptere er energieffektive strømadaptere med innebygd sensor som varsler PCen når strømforbruket er nådd, slik at PCen kan gjøre strømjusteringer når det er nødvendig.