Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
Premium hurtigtørkende silkefotopapir – 610 mm x 22,9 m (24 tm x 75 fot)

HP Premium hurtigtørkende silkefotopapir – 610mm x 22,9 m (24 tm x 75 fot)

HP Premium hurtigtørkende silkefotopapir, 260 g/m², 24"/610 mm x 22,8 m
Varenr: Q7992A
Fjernlager: 1 stk tilgjengelig (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
854,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Premium hurtigtørkende silkefotopapir gir uovertruffen bildekvalitet og kan håndteres umiddelbart etter at det har forlatt skriveren. Det er kompatibelt med HP fargestoff- og pigmentblekk og er meget allsidig, med et spekter av bruksområder innen foto og utstillingsgrafikk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Premium hurtigtørkende silkefotopapir gir uovertruffen bildekvalitet og overlegen konsistens i glansen, som er perfekt for utskrift av gjennomgående flotte fotografier og blikkfangende utstillingsgrafikk. Lag nydelige plakater, presentasjoner og detaljistgrafikk som gir et sterkt inntrykk. Silkefinishen reduserer skinn fra innendørs belysning og sørger for at flotte utskrifter tar seg best mulig ut.
  • HP Premium hurtigtørkende silkefotopapir tørker umiddelbart og kan håndteres og lamineres bekymringsfritt straks det har forlatt skriveren. Spar tid ved å effektivisere arbeidsmetoder og øke produktiviteten. Gi førsteklasses service med en forbløffende bildekvalitet som kundene vil sette pris på og verdsette.
  • HP Premium hurtigtørkende silkefotopapir gir enestående resultater både med fargestoffbasert og lysekte HP-pigmentblekk, noe som er meget praktisk. Utskriftene gir et ekte, profesjonelt fotografisk inntrykk; dette papiret er ideelt til fotografier og innendørs utstillingsgrafikk som krever uovertruffen bildekvalitet, i tillegg til slående utendørs grafiske oppslag som krever den utrolige holdbarheten som HP Vivera-pigmentblekk gir mulighet for.
Målgruppe

Fotografer, fotolaboratorier, utskriftstjenester, grafiske designere og kunstnere vil elske den uovertrufne bildekvaliteten og produktivitetsfordelene med hurtigtørkende utskrifter.

Egenskaper og fordeler
  • Kompatibelt med fargestoff- og pigmentbasert blekk.
  • Hurtigtørkende for umiddelbar håndtering og laminering.
  • Silkematt finish
Inkludert i leveransen
    Rull med utskriftsmateriell