Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
Premium hurtigtørkende fotosilkepapir – 914 mm x 30, 5 m (36 tm x 100 fot)

HP Premium hurtigtørkende fotosilkepapir – 914 mm x 30,5 m (36 tm x 100 fot)

HP Premium hurtigtørkende fotosilkepapir, 260 g/m², 914 mm x 30,5 m
Varenr: Q7994A
Lagerstatus: Forventet 05.06.2017
Frakt: 89,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
1 337,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Premium hurtigtørkende fotosilkepapir gir uovertruffen bildekvalitet. Det er kompatibelt med fargestoffbasert og falmingsbestandig UV-blekk og har en glimrende allsidighet, med et bredt utvalg av bruksområder for foto og utstillingsgrafikk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Premium hurtigtørkende fotosilkepapir gir enestående bildekvalitet for glimrende fotografier og utstillingsgrafikk, plakater, presentasjoner og grafikk for varehandelen som man legger merke til og som gjør stort inntrykk. Silkefinishen reduserer glansen fra innendørs lys og sørger for at utskriftene ser best mulig ut.
  • HP Premium hurtigtørkende fotosilkepapir tørker hurtig for umiddelbar håndtering og laminering direkte fra skriveren – noe som sparer deg for tid, strømlinjeformer arbeidsgangen og øker produktiviteten og derfor gir førsteklasses ytelse som kundene setter pris på.
  • HP Premium hurtigtørkende fotosilkepapir gir eksepsjonelle resultater både med fargestoffbasert og falmingsbestandig UV-blekk, og utskriftene har ekte, profesjonelt utseende og følelse. Egenskaper som gjør dette papiret til det ideelle valget for foto og innendørs utstillingsgrafikk som krever enestående bildekvalitet og holdbar utendørs utstillingsgrafikk som legges merke til.
Målgruppe

Firmaer som produserer utstillinger for varemesser og begivenheter, plakater og presentasjoner. Utstillinger for utsalgssteder og for varehandelen, fotoforstørrelser, reproduksjon av kunst. Geografiske informasjonssystemer (GIS).

Inkludert i leveransen
    Rull med utskriftsmateriell