Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
PAVILION 23xi 23-IN IPS MTR

HP PAVILION 23xi 23-IN IPSMTR

Varenr: C3Z94-60002
Lagerstatus: Forventet 01.05.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
5 922,-  inkl. mva
Fra 201,-/mnd (62 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo

Del fotografier, videoer og spill med alle i rommet og få den samme flotte visningen fra nesten en hvilken som helst vinkel med den helt nye HP Pavilion 23xi 58,4 cm (23") IPS LED-bakbelyste skjermen. Utrolig ytelse, livaktige farger og smart HP My Display-programvare gjør kjøpet bare bedre.

Mindre forvrengning. Mindre uklarhet. Fornøyd tilskuere

• IPS (In-plane Switching), den fargerike teknologien du kjenner og elsker fra tavle-PCer, mobile enheter og fjernsyn, er nå tilgjengelig i en mikrotynn skjerm konstruert for hjemmet. Det betyr at du får bilde og fargekonsistens fra nesten hvor som helst i rommet.


Skjønn intelligens

• Moderniser hjemmedatamaskinen med et samtidig design uten innfatning som sørger for maksimal visning av alle favorittbilder og skjerminnhold. Spar også plass med stil. Den unike, mikrotynne profilen passer nesten hvor som helst uten å ta opp verdifull plass. Gjør mer med et toskjermsoppsett som er mulig med en smart Plug & Play-design. Hold forbindelsen med dagens og nye enheter med innebygde VGA-, DVI- og HDMI-innganger (med HDCP).


Detaljer for hakeslepp

• Bring minnene dine til liv med oppsiktsvekkende detaljer. HP Enhance+ sørger for superskarpe bilder og avansert støyreduksjon. Nyt skarp, detaljert visning med full HD[k1]-oppløsning på 1920 x 1080 og 10 000 000:1 dynamisk kontrastforhold.[k2] Gi fotografier, videoer og nettspill[k3] mer dybde og se forskjellen med dypere svartnyanser og hvitere hvitt.


Programvare som forenkler

• Kontroll strømsparemoduser og tilpass skjerminnstillinger med integrert HP My Display-programvare, som også gir mulighet for å dele opp skjermen, slik at du kan arbeide med flere åpne Windows-programmer samtidig.


HP på din side

• Bidra til å redusere strømforbruket og spare på strømutgiftene med en intelligent og energieffektiv design som er bygd med tanke på miljøet. LED-bakbelysning uten kvikksølv, en BFR/PVC-fri design[k4], arsenikkfritt skjermglass[k5] og resirkulerbar emballasje er bare noen få av de ansvarlige detaljene som er innebygd i skjermen.