Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
Pavilion 17-e063so bærbar PC

HP Pavilion 17-e063so bærbar PC

  Produktinfo
  Produktbeskrivelse

  Fullt pålitelig – for alle oppgaver. Gjør alt, uten feil. Du kan trygt håndtere spill med en PC som er testet for total pålitelighet. Vis slående farger og grafikk på en stor skjerm. Gled deg over flere porter for tilkobling, en innebygd DVD-spiller og et talltastatur.

  Viktige salgsargumenter og fordeler
   Håndtere enhver oppgave med en PC som beviselig yter. HPs konstruksjon og testing bidrar til å sikre resultater av høy kvalitet, gang etter gang.
  • HP Pavilion 17 bærbare PC gir deg hastigheten du trenger for å få gjort de viktige tingene. Med de nyeste prosessorene trenger du aldri å bekymre deg for om du har nok datakraft.
  • Ditt jobbkommandosenter og underholdningssenter. Flere porter gjør det enkelt å koble til enheter. Lek deg gjennom bankoppgaver eller regneark med talltastaturet.
  • HP Support Assistant gir deg en interaktiv løsning som hjelper med å holde PC-ytelsen på sitt beste. Vi gir deg også hjelp til forhåndsinstallert programvare i 90 dager slik at du får en optimal start.
  • Oppdag mer musikk på en helt ny måte med HP Connected Music. Bygg spillelister fra sangene i samlingen og streamingtjenestene du liker best[k1].