Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
NVIDIA Quadro 6000 6,0 GB grafikkort

HP NVIDIA Quadro 6000 6,0GB grafikkort

Varenr: WS097AA
Lagerstatus: Forventet 30.08.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
69 009,-  inkl. mva
Fra 2.078,-/mnd (52 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

NVIDIA Quadro 6000, som er en del av de nyeste profesjonelle NVIDIA® Quadro®-løsningene, er et teknologisk gjennombrudd og gir opptil fem ganger så høy ytelse for en rekke design-, animasjons- og videoprogrammer. De nyeste Quadro-tilbudene er bygd på den innovative NVIDIA Fermi-arkitekturen og er de første profesjonelle GPUene som integrerer høyytelses databehandling med avanserte visualiseringsteknikker, og omdefinerer moderne arbeidsflyter. Resultatet er en visuell superdatamaskin som kan strømlinjeforme måten du arbeider på hver dag. Med Quadro-løsninger får du flyt i arbeidet -- du kan designe, gjenta og levere prosjekter av høyere kvalitet på kortere tid.

• Den nye Quadro GPU-arkitektuen bygger på et tiår med innovasjon og lederskap innenfor profesjonell grafikk, og er designet på nytt fra grunnen av for å integrere funksjonalitet som aldri tidligere har vært tilgjengelig.


• Quadro Scalable Geometry Engine forbedrer dramatisk ytelsen i et bredt utvalg CAD-, DCC- og vitenskapelige programmer slik at arbeidet flyter interaktivt med modeller og scener i en størrelsesorden som er mer kompleks enn noen gang.


• Quadro GPU Tessellation Engine for OpenGL 4.0 og DirectX11 med Shader Model 5.0 genererer automatisk fint detaljert geometri for miljøer og scener med filmkvalitet uten å ofre ytelse.

Inkludert i leveransen
    Grafikkort; DP til DVI-adapter; dokumentasjon