Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
Everyday Instant-dry silkefotopapir – 1067 mm x 30,5 m (42" x 100 ft)

HP Everyday Instant-dry silkefotopapir – 1067mm x 30,5 m (42" x 100 ft)

HP Fotopapir for daglig bruk, sateng, for pigmentblekk, 235 g/m² - 42"/1 067 mm x 30,5 m
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Everyday silkematt fotopapir for pigmentblekk er et allsidig, økonomisk fotopapir som er optimalisert for pigmentblekk og kompatibelt med skrivere fra andre enn HP. Dette papiret på 235 g/m² gir kvalitetsbilder for fotoanvendelser til en svært konkurransedyktig pris.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  Mikroporøs overflate gir maksimal blekkabsorbsjon og høyere blekktetthet, noe som resulterer i livfulle farger og overlegen lysekthet. Den korte tørketiden tillater umiddelbar håndtering. Optimalisert for HP Z series- og Designjet-skrivere med pigmentblekk, og kompatibelt med skrivere fra andre enn HP.
 • Overlegen skriverkompabilitet bedrer inntjeningen til en lav kostnad. Få den beste bildekvaliteten med pigmentblekk til en konkurransedyktig pris – fra enkeltutskrifter til plakater i større mengder.
 • Få større bruksområde for fotografiene dine med dette allsidige fotopapiret for daglig bruk, som er tilgjengelig i flere bredder i glanset og sateng-finish. Dette letthåndterlige papiret med kort tørketid lar deg etterbehandle og laminere umiddelbart etter utskrift.
Målgruppe

Ideell for store og mellomstore PSPer, kreative, grafiske designere og bedrifter for reproduksjon av digital kunst som verdsetter utskrifter av høy kvalitet, bra pris/ytelse-forhold og allsidighet.

Egenskaper og fordeler
 • Mikroporøs overflate tillater høyere blekktetthet, forkortet tørketiden og gir livfulle farger.
 • Tilgjengelig i sateng- og glanset finish.
 • Utmerket pris/ytelse-forhold.
 • Tilgjengelig i forskjellige rullstørrelser.
 • Tørker umiddelbart.
Inkludert i leveransen
  Rull med utskriftsmateriell