Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
ElitePad Expansion Jacket med batteri

HP ElitePad Expansion Jacket medbatteri

Slå på. Fortsett der du slapp.
Varenr: D2A23AA#AC3
Lagerstatus: Forventet 30.08.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
3 359,-  inkl. mva
Fra 200,-/mnd (26 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få tilkoblingsmulighetene og strømmen du trenger, og få gjort mer på reiser. Vær produktiv gjennom hele dagen med HP ElitePad utvidelseshylster med batteri. Den elegante designen passer til HP ElitePad uten hindre dens mobilitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  Bygg ut HP ElitePads tilkoblingsmuligheter med ekstra innganger på kappen: To USB-porter for å koble til daglige eksterne enheter, og HDMI for en ekstern skjerm (selges separat). Du kan raskt lagre og overføre filer med den integrerte Micro SD-leseren.
 • Skyv HP ElitePad inn i HP ElitePad utvidelseskappe med batteri for å forlenge driftstiden til opptil 20 timer[1] og arbeide uten å måtte tenke på lading. Merk: Skrutrekker (ikke inkludert) er nødvendig for å feste batteriet.
 • Gjennomgående stereolyd på kappen støtter lydfunksjonene på HP ElitePad slik at du fortsatt kan lytte, og utsparinger gjør det enkelt å forankre i HP ElitePad forankringsstasjon (selges separat) for enda flere utvidelses- og tilkoblingsmuligheter.
 • Batteriets driftstid vil variere, avhengig av produktmodell, konfigurasjon, aktive programmer, funksjoner, bruk, trådløsfunksjonalitet og strømstyringsinnstillinger. Den maksimale batterikapasiteten vil normalt bli redusert over tid og med bruk.
Inkludert i leveransen
  HP ElitePad Expansion Jacket med batteri; Dokumentasjon
Tilbehør
HP ElitePad 1000 G2 10.1"
HP ElitePad 1000 G2 10.1"
 • Firekjerners Intel-prosessor
 • 1920x1200-oppløsning (WUXGA)
 • 4GB RAM
 • 128GB SSD
5 990,-
Kjøp