Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
EIO-harddiskstasjon med høy ytelse

HP EIO-harddiskstasjon med høy ytelse

Få tidsbesparende funksjoner, robust funksjonalitet og hele 40 GB lagringsplass på harddisk.
Varenr: J6073G
Lagerstatus: Forventet 04.04.2017
Frakt: 49,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
10 428,-  inkl. mva
Fra 314,-/mnd (65 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få allsidige, tidsbesparende funksjoner, overbevisende 40 GB lagringsplass og robust funksjonalitet med HPs ytesterke EIO-harddisk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Spar tid og ressurser ved å forebygge kostbare feil. Ved utskrift av flere eksemplarer bruker du funksjonen «Prøvetrykk og vent» til å sjekke den første utskriften før du skriver ut resten av jobben. Reduser tidkrevende turer mellom datamaskinen og skriveren. Med funksjonen Hurtigkopi kan du skrive ut opptil 999 ekstra eksemplarer av den forrige utskriftsjobben rett fra skriverens kontrollpanel.
  • Med rask gjennomløpshastighet sørger den raske Ultra 100 ATA-harddisken for at periferenhetene kjører med topp ytelse. Du får rask og praktisk tilgang til informasjon som skrives ut ofte. Med en lagringskapasitet på hele 40 GB har harddisken god plass til skjemaer, logoer og skrifter. Sett din lit til HP. HPs ytesterke harddisk gi deg kvaliteten og påliteligheten du forventer fra HP, i tillegg til at du får tilgang til telefonstøtte og ett års garanti med retur til HP.
  • Hyppig brukte dokumenter som faksskjemaer kan lagres enkelt på harddisken og kan skrives ut med funksjonen Lagrede jobber direkte fra skriverens kontrollpanel, uten behov for å starte opp noe program på PCen. Hold følsomme dokumenter konfidensielle. Løsningene for privat og sikker utskrift gir brukerne en PIN-kode for utskriftsjobben. Inntil brukeren taster PIN-koden på skriverens kontrollpanel, holdes utskriften i bero i skriveren slik at ingen andre kan se den.
Målgruppe

Det ideelle verktøyet for nettverks- og skriveradministratorer som ønsker seg fordelene med å kunne lagre skjemaer, dokumenter, logoer og fonter, og som ønsker sikker kontroll med hvordan og når dokumenter skrives ut på HP-skrivere med EIO-spor.

Inkludert i leveransen
    HP EIO harddisk med høy ytelse, installasjonsveiledning