Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
AIT-2 100 GB datakassett

HP AIT-2 100 GB datakassett

HP AIT-2 50/100 GB datakassett
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP AIT-2 50/100 GB datakassett

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP AIT-stasjoner og -medier benytter en spiralsnodd skanneregistreringsmetode der datasporene skrives i vinkel i forhold til båndets kant. Denne teknikken krever færre pass over stasjonshodene for å fylle båndet, og bidrar slik til en sterkt forlenget levetid for både stasjon og medium.
  • HP AIT-datakassetter har et AME-registreringslag (Advanced Metal Evaporated) som består av nesten 100 prosent kobolt. Sammen med DLC-belegget (Diamond-Like-Carbon) gir det en jevn og hard overflate. AME-teknologien muliggjør høy registreringstetthet, forbedret signal-til-støy-forhold og betydelig lavere båndspenning, som gir mediet lengre levetid.
  • MIC (Memory in Cassette) er en minnebrikke på 64 kB som er innebygd i alle HP AIT-datakassetter. Den sørger for høyhastighets medielasting, filsøk og lese-/skrivetilgang. MIC gir raske inn- og utlastingstider og tilgang til data på under 27 sekunder - fra hvor som helst på båndet.
  • Optimal kompatibilitet med HP StorageWorks AIT-stasjoner og -biblioteker og AIT-stasjoner og -biblioteker fra andre leverandører.
  • Begrenset livstidsgaranti
Målgruppe

For eiere av HP StorageWorks AIT-båndstasjoner og -biblioteker som ønsker optimal ytelse fra sin AIT-lagringsløsning

Egenskaper og fordeler
    Høy kapasitet: støtter kapasiteter fra 70 til 200 GB.
Inkludert i leveransen
    AIT media