Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
951XL høy kapasitet cyan original blekkpatron

HP 951XL høy kapasitet cyanoriginal blekkpatron

HP 951XL cyan Officejet-blekkpatron
Varenr: CN046AE
Leverandørlager: 2 stk tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 39,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
290,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 951XL cyan Officejet-blekkpatron gir fargeutskrift i profesjonell kvalitet på side etter side. Gi liv til dokumenter og markedsføringsmateriell med fremragende farger til en lav pris per side, og spar sammenliknet med laserskrivere.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Stol på at HP leverer eksepsjonell teknologi som produserer konsistente resultater og kompromissløs ytelse. Sikre pålitelige resultater i høy kvalitet for hver utskrift. HPs skrivere, blekk og papir er laget og testet sammen for å gi optimale resultater. Tjen opp belønninger når du kjøper og installerer originale HP-blekkpatroner[k1].
  • Legg til imponerende farger i forretningsutskriftene. Produser vann- og falmingsbestandige dokumenter som opprettholder fargekvaliteten i tiår, med pigmentbasert HP Officejet-blekk som er laget for kontoret[k2][k3]. Trygg utskrift, håndtering og arkivering av viktige papirer. Forbedre dokumentkvaliteten ved å bruke papir med ColorLok®-logoen.
  • Lag markedsføringsmateriell i profesjonell kvalitet, og spar tid og penger på å skrive ut materiellet på kontoret. Skriv ut rimelig med separate blekkpatroner, og bytt ut hver patron for seg når det er nødvendig. Du kan også produsere opptil dobbelt så mange fargesider når du velger høykapasitetspatroner, som gir bedre økonomi for hyppig utskrift.[k3]
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron