Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
940XL høy kapasitet magenta original blekkpatron

HP 940XL høy kapasitet magentaoriginal blekkpatron

HP 940XL magenta Officejet-blekkpatron
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 940XL magenta Officejet-blekkpatroner gir fargeutskrift du har råd til i profesjonell kvalitet. Skriv ut imponerende og holdbare dokumenter på vanlig papir med pigmentblekk som er laget for kontoret.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Få fantastiske fargedokumenter til en pris som er lavere enn for laser. HP Officejet-blekk gir fargeutskrift som koster opptil 50 % mindre[k1]. Få farger i forretningskvalitet med pigmentblekk og papir med ColorLok-logoen.
  • Skriv ut profesjonelle vann- og falmingsbestandige dokumenter på vanlig papir med pigmentblekk som er laget for kontoret. Arkiverte dokumenter beholder fargekvaliteten i mange tiår[k2]. HP Officejet-blekk tørker raskere på papir med ColorLok-logoen.
  • Du kan stole på konsistent, pålitelig ytelse med originale HP-blekkpatroner. HPs egenutviklede blekk hindrer korrosjon og tilstopping av skrivehodet, og sikrer de beste utskriftene. HP Planet Partners gjør det til en enkel sak å resirkulere blekkpatronen på ansvarlig måte[k3]. Bruk praktiske blekkvarsler til enkelt gjenkjøp av rekvisita med HP SureSupply. Se en liste over patroner som virker sammen med din(e) skriver(e), og kjøp fra en rekke kilder på Internett[k4].
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron