Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
920XL høy kapasitet svart original blekkpatron

HP 920XL høy kapasitet svartoriginal blekkpatron

HP 920XL svart Officejet-blekkpatron
Varenr: CD975AE
Leverandørlager: 2 stk tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
366,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 920XL svart Officejet-blekkpatron skriver ut svart tekst i laserkvalitet, med HP Officejet-blekk. Skriv ut profesjonelle dokumenter på vanlig papir med pigmentblekk som er laget for kontoret.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Skriv ut overlegne dokumenter i laserkvalitet med skarp, svart tekst som er vannbestandig og lysekte, med HP Officejet-blekk[k1]. Arkiver dokumenter som beholder den svarte teksten i tiår uten falming[k2].
  • Produser imponerende utskrifter. Dette originale HP Officejet-blekket er utviklet for å produsere hurtigtørkende dokumenter, unngå avsmitting og få kraftigere svart for bedre kontrast og skarpere tekst, særlig hvis du bruker papir med ColorLok-logoen. HP-teknologi gjør det enkelt å bytte patroner.
  • Få 2,5 ganger så mange svart-hvittsider ved å bruke høykapasitetspatroner som er laget for hyppige utskrifter[k3]. Originale HP-blekkpatroner med høy kapasitet gir flere utskriftssider og krever færre patronbytter enn originale standardpatroner fra HP. Bruk praktiske blekkvarsler til enkelt gjenkjøp av rekvisita med HP SureSupply. Få en oversikt over blekkpatroner for din(e) skriver(e), og handle fra en av mange kilder på Internett[k4].
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron