Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
90 økonomipakke 400 ml magenta blekkpatron og skrivehode

HP 90 økonomipakke 400 mlmagenta blekkpatron og skrivehode

HP 90 økonomipakning med skrivehode, magenta, og blekkpatron, 400 ml
Varenr: C5080A
Lagerstatus: Forventet 06.05.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
2 828,-  inkl. mva
Fra 204,-/mnd (20 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 90 blekkpatroner gir konsekvent enestående resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. HPs patenterte blekkformuleringer fungerer sammen med Designjet 4000-skrivere for rask, pålitelig og kostnadseffektiv ytelse.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Et smart valg. HP 90 blekkpatroner gir konsistente resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. Patentert HP-blekk designes med HP Smart utskriftsteknologi[k1] i rekvisita og skriver for å optimalisere utskriftskvaliteten og påliteligheten.
  • Tilpass til din bruk med 2 størrelser av hver fargeblekkpatron. De kostnadseffektive HP 90 blekkpatronene gir pålitelig og effektiv drift for å redusere brukeravbrudd og øke produktiviteten.
  • Problemfri utskrift med lite vedlikehold. HP 90 blekkpatroner er en del av et utskriftssystem for store formater, og er laget for effektiv drift og enkel installering. HP Smart utskriftsteknologi[k1] varsler deg når det er lite eller tomt for blekk.
Målgruppe

For mellomstore og store arbeidsgrupper som skriver ut tekniske dokumenter i store formater – arkitekt-, ingeniør- og konstruksjonsselskaper, offentlig sektor, trykkerier og utskriftsleverandører, repro-selskaper, detaljhandel og aviser.

Skriver ut alt fra nøyaktige strektegninger til kvalitetsbilder og grafisk GIS-innhold i stort format.