Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
90 cyan skrivehode med renseenhet

HP 90 cyan skrivehode medrenseenhet

HP 90 skrivehode med renseenhet, cyan
Varenr: C5055A
Leverandørlager: 5+ tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 49,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
1 870,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Et smart valg. HP 90 skrivehoder med lang holdbarhet og renseenheter for skrivehoder fungerer sammen med HP Designjet 4000-skrivere for rask, pålitelig og kostnadseffektiv drift. Få konsekvent enestående resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Et smart valg. HP 90 skrivehoder og renseenheter for skrivehoder gir konsistente resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. HP Smart utskriftsteknologi[k1] i HPs skrivehoder, blekkpatroner og skrivere optimaliserer utskriftskvaliteten så vel som levetiden til skrivehodet.
  • Kostnadseffektive HP skrivehoder er designet sammen med HP Designjet-skrivere for pålitelig, effektiv drift og optimal levetid.
  • Utskrift som krever minimalt med vedlikehold. HP 90 skrivehoder og renseenheter for skrivehoder er en del av et utskriftssystem for store formater, og er laget for effektiv drift og enkel installering. HP Smart utskriftsteknologi[k1] kontrollerer at HP-skrivehodene er riktig installert.
Målgruppe

For mellomstore og store arbeidsgrupper som skriver ut tekniske dokumenter i store formater – arkitekt-, ingeniør- og konstruksjonsselskaper, offentlig sektor, trykkerier og utskriftsleverandører, repro-selskaper, detaljhandel og aviser.

Skriver ut alt fra nøyaktige strektegninger til kvalitetsbilder og grafisk GIS-innhold i stort format.

Inkludert i leveransen
    Skrivehode; Rengjøringsenhet for skrivehode