Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
82X høy kapasitet svart original LaserJet-tonerkassett

HP 82X høy kapasitet svartoriginal LaserJet-tonerkassett

HP LaserJet C4182X tonerkassett, svart for LJ 8100/8150/mopier 320, inntil 20 000 sider
Varenr: C4182X
Lagerstatus: Forventet 31.05.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
3 318,-  inkl. mva
Fra 203,-/mnd (25 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP LaserJet-tonerkassetter i C4182-familien med Ultraprecise toner er designet for skriverne i HP LaserJet 8100/8150-serien og HP Mopier 320 og gir konsekvent høy utskriftskvalitet og lave eierkostnader.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP LaserJet-tonerkassetter i C4182-familien med Ultraprecise toner bruker ultrafin dual polymer-toner for å gi optimale utskrifter. Skarp svart tekst og grafikk med jevne gråtoneskalaer og halvtoner gir utskrifter med høy oppløsning. Høykapasitetskassetten gir kundene en lavere sidekostnad enn kassettene i forrige generasjon.
  • Den innebygde påliteligheten til og den strenge kvalitetstestingen som er utført på HP LaserJet-tonerkassetter i C4182-familien, sikrer optimal oppetid for skriveren. Tonerkassetter med maksimal kapasitet gir valuta for pengene og reduserer brukerinngrep. Designet for utskrift av store mengder slik at kunden kan konsentrere seg om arbeidet og ikke skriveren.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C4182-familien med Ultraprecise toner har en praktisk alt-i-ett-kassettdesign som gir enkel installasjon og vedlikehold. Magnetiske tetninger holder toneren inne i kassetten for å hindre lekkasje, og HP Toner Gauge-teknologien overvåker tonerforbruket, noe som gjør det enkelt å bestille rekvisita.
  • HP Toner Gauge-teknologi for eksakt overvåking av tonernivå.
Målgruppe

Mellomstore til store selskaper som trenger en effektiv utskriftsløsning og optimal utskriftskvalitet for store mengder.

Inkludert i leveransen
    Tonerkassett; Resirkuleringsveiledning