Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
81 3-pakning 680 ml lys magenta fargestoffbaserte patroner

HP 81 3-pakning 680 mllys magenta fargestoffbaserte patroner

HP 81 fargestoffbasert blekkpatron, lys magenta, 3-pakning - 3 blekkpatroner 680 ml hver, selges ikke enkeltvis
Varenr: C5071A
Lagerstatus: Forventet 29.04.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
5 977,-  inkl. mva
Fra 201,-/mnd (63 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Multipack med 3 blekktyper fra HP øker produktiviteten for storformatkunder ved å gi betydelige kostnadsbesparelser for storbrukere.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    hp designjet 5500/5000-brukere kan velge blant en rekke produkttilbud som tilfredsstiller deres individuelle utskriftsbehov. Porteføljen av HP 81 fargestoffbasert blekk består av: - enkle blekkpatroner - skrivehode og renseenhet for skrivehoder - økonomipakning (består av 1 blekkpatron, skrivehode og renseenhet for skrivehode) - multipack (består av 3 blekkpatroner, alle med samme farge)
  • Pålitelighet sparer tid og øker produktiviteten.
  • Kompromissløs bildekvalitet og uovertrufne utskriftshastigheter fordi HPs Designjet-skrivere og ­rekvisita er utformet, designet og testet til å fungere sammen.
  • Valuta for pengene for brukere med begrenset utskriftsbehov gjennom en kombinasjon av en enkelt blekkpatron og HPs skrivehoder med lang holdbarhet i HPs økonomipakninger.
  • Perfekt for skilting der HP tilbyr en imponerende medieportefølje.
Målgruppe

- Storbrukere av storformatrekvisita (f.eks. varehandel) som arbeider med HP Designjet 5000/5500 fargestoffbaserte utskriftssystemer. - Profesjonelle trykkerier og utskriftsleverandører (grafiske trykkerier, fotolaboratorier, utstillingsmakere, repro-hus, skiltmakere og plakattrykkere), hurtigtrykkerier og kopibutikker, bedriftsinterne grafikere (reklamebyråer, designstudioer og designavdelinger i store bedrifter).

Inkludert i leveransen
    3 blekkpatroner