Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
761 775 ml matt svart Designjet-blekkpatron

HP 761 775 ml mattsvart Designjet-blekkpatron

HP 761 775 ml Designjet-blekkpatron, matt sort
Varenr: CM997A
Fjernlager: 5+ tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
2 604,-  inkl. mva
Fra 204,-/mnd (18 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 761 775 ml matt svart Designjet-blekkpatron gir skarpe, presise og kostnadseffektive tegninger. Originale HP-utskriftsrekvisita sørger for utskrifter med lite vedlikehold og høy produktivitet, slik at du kan skrive ut enkelt og levere i trygg forvissning.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Med originale HP-blekk får du en unik kombinasjon av kvalitet, pålitelighet og anvendelighet. Få gjennomgående skarp tekst og klare, presise streker i hurtigtørkende, smittebestandige utskrifter. Vis deg fra din profesjonelle side med nøyaktige kvalitetsutskrifter produsert med originalt HP-blekk. Få mørke svartfarger og fine gråtoneoverganger, som gir enestående resultater på et bredt spekter medier - på alt fra vanlig papir til glanset blekkskriver- og laserpapir.
  • Unngå all prøving og feiling som koster tid med problemfrie utskrifter ved hjelp av originale HP-rekvisita. Originale HP-blekk er utviklet og testet sammen med skriveren for å få skarp, klar og presis kvalitet ved alle utskrifter. Originale HP-blekk gjør det enkelt å få de nøyaktige og profesjonelle resultatene du trenger, utskrift etter utskrift, patron etter patron. Ekstremt rene blekk og grundig testing sikrer at blekket strømmer fritt og gir enestående resultater ved hver utskrift.
  • Få kostnadseffektive utskrifter i svart-hvitt og åpne for ubetjent utskrift ved å sørge for at avbrudd ved skifting av patroner reduseres til et minimum med 775 ml HP matt svart blekkpatron med høy kapasitet. Originale HP-utskriftsrekvisita er utviklet med tanke på lite vedlikeholdskrevende utskrifter. Smart teknologi som er innebygd i originale HP-blekkpatroner, -skrivehoder og Designjet-utskriftssystemet varsler når rekvisita må skiftes ut.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron
Tilbehør
HP BELT AND TENSION KIT
HP BELT AND TENSION KIT
1 677,-
Kjøp