Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
73 matt svart og kromatisk rødt skrivehode

HP 73 matt svart ogkromatisk rødt skrivehode

HP 73 matt svart og kromatisk rødt skrivehode
Varenr: CD949A
Lagerstatus: Forventet 02.05.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
707,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 73 skrivehoder med matt svart og kromatisk rødt gir fremragende kvalitet og holdbare og problemfrie utskrifter gang etter gang. Unngå sløsing og merarbeid, og spar tid og penger. Få rike og livfulle farger med rask fargestabilitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Unngå sløsing og merarbeid som koster tid og penger. HP-pålitelighet betyr lite vedlikehold og problemfrie utskrifter som sparer tid. Derfor blir omløpstiden kortere og utskriftskostnadene lavere.
  • Innebygd intelligent teknologi sikrer at du får fremragende resultater hver gang du skriver ut. For å sikre konsistent utskriftskvalitet foretar den interaktive systemteknologien i originale HP-skrivehoder, blekkpatroner og skriveren automatiske og kontinuerlige justeringer for å optimalisere utskriftskvalitet og fargenøyaktighet og maksimere skrivehodets levetid.
  • Utskrifter i museumskvalitet krever nøyaktige detaljer og farger. Originale HP-skrivehoder er konstruert sammen med blekkpatronen for å gi et bredt fargespekter med nye nyanser av rødt, grønt og blått, i tillegg til å produsere utrolige detaljer. Den nyskapende skrivehodedesignen har flere dyser og øker dråpenøyaktigheten slik at du får utskrifter av høyere kvalitet.
Inkludert i leveransen
    Skrivehode