Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
651A svart original LaserJet-tonerkassett

HP 651A svart original LaserJet-tonerkassett

Varenr: CE340A
Leverandørlager: 20+ tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
1 738,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 651 LaserJet-utskriftsrekvisita gir fremragende forretningsdokumenter med glansede farger i fotokvalitet. Oppretthold bedriftens høye produktivitet og unngå sløsing med tid og rekvisita med originale HP-tonerkassetter.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Skriv ut med slående farger og maksimer virkningen av forretningsdokumenter, presentasjoner og markedsføringsmateriell ved å bruke originale HP-tonerkassetter med HP ColorSphere-teknologi. Få konsistente og profesjonelle resultater på mange forskjellige laserpapirtyper som er laget for profesjonell kontorutskrift. Se fine detaljer i diagrammer og grafikk og fine skygger i bilder. Toneren gir et glanset og klart utseende for bilder og grafikk i fotokvalitet.
  • Hold utskriftskostnadene nede og oppretthold produktiviteten. HP Color LaserJet-tonerkassetter gir konsistent og uavbrutt utskrift. Kassettene er konstruert for eksepsjonell pålitelighet, så du unngår sløsing med rekvisita og kostbare forsinkelser som kan oppstå ved bruk av etterfylte kassetter. Originale HP-utskriftsrekvisita er utviklet sammen med skriveren for å gi optimale resultater.
  • Spor kassettbruk og bestill nye enkelt, med den innebygde intelligensen i originale HP-tonerkassetter. Automatisk fjerning av forsegling gjør installeringen rask og enkel. Gled deg over enkel resirkulering – kassetter som returneres via HP Planet Partners resirkuleres på ansvarlig måte[k1]. Spar tid og hold kontorets utskriftsmiljø i gang uten problemer.
Inkludert i leveransen
    Tonerkassett; Resirkuleringsveiledning