Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
507A magenta original LaserJet-tonerkassett

HP 507A magenta original LaserJet-tonerkassett

HP 507A magenta LaserJet-tonerkassett for CLJ M551n/M575dn/M575fw, opptil 6 000 sider
Varenr: CE403A
Leverandørlager: 20+ tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
2 256,-  inkl. mva
Fra 204,-/mnd (15 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 507A magenta LaserJet-tonerkassett sørger for høy produktivitet i bedriften. Unngå arbeid og utgifter til nye utskrifter. Produser flotte forretningsdokumenter og presentasjoner. Spar tid og penger når du skriver ut markedsføringsmateriell på kontoret.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Produser slående dokumenter og markedsføringsmateriell med originale HP LaserJet-tonerkassetter med HP ColorSphere-teknologi. Bruk originale HP LaserJet-tonerkassetter og en et stort utvalg av laserpapir for å få resultater i profesjonell kvalitet på kontoret. Bruk HP-papir for LaserJet-skrivere for å få optimale resultater. Velg mellom HP-papir i mange størrelser og med forskjellig finish og vekt.
  • Hold utskriftskostnadene nede og oppretthold produktiviteten. Originale HP LaserJet-tonerkassetter gir konsistent og uavbrutt utskrift. Kassettene er konstruert for eksepsjonell pålitelighet, så du unngår sløsing med rekvisita og kostbare forsinkelser.
  • Installer kassetter raskt og enkelt. Innebygd intelligens i originale HP Laserjet-tonerkassetter gjør sporing av bruk og gjenbestilling enkelt. Gled deg over enkel resirkulering - kassetter som returneres via HP Planet Partners resirkuleres på ansvarlig måte[k1]. HP vil aldri etterfylle tonerkassetter, selge dem på nytt eller sende dem til søppelfyllinger.
Inkludert i leveransen
    Tonerkassett; Resirkuleringsveiledning