Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
44 gul blekkpatron

HP 44 gul blekkpatron

HP 44 blekkpatron, gul
Varenr: 51644YE
Lagerstatus: Forventet 03.04.2017
Frakt: 54,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
729,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP blekkrekvisita for HP Designjet-skrivere i 400 og 700-serien er utviklet og testet sammen med skriverne og HP utskriftsmateriellet, for en total utskriftsløsning som gir utskriftsytelse, pålitelighet og nytenkning i høy kvalitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Stort fargespillerom og bedre fargestoffbaserte blekk Enestående rød- og blåfarger uten utflyting mellom svart og fargene Utviklet for å fungere sammen med et utvalg av HP Designjet-utskriftsmateriell.
  • Færre bytter betyr mindre inngripen Patroner med blekknivåindikator som er enkel å se – reduserer muligheten for uventet å gå tom til et minimum
  • Spesialutviklet for å produsere CAD-illustrasjoner med høy grad av skarphet. Produserer fotorealistiske bilder for grafisk utskrift. Ideell for arkitekter, grafiske kunstnere og servicebyråer, landmålere, kartleggere og ingeniører som bruker CAD-programvare.
Målgruppe

Eiere av en HP Designjet, for eksempel arkitekter, grafiske kunstnere og servicebyråer, landmålere, kartleggere og ingeniører som bruker CAD- eller RIP-programvare.

Inkludert i leveransen
    Blekkpatron