Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
363 3-pakning cyan/ magenta/ gul originale blekkpatroner

HP 363 3-pakning cyan/ magenta/gul originale blekkpatroner

HP 363 blekkpatroner, 3-pakning med Vivera-blekk – inneholder en cyan, en magenta og en gul blekkpatron
Varenr: CB333EE#301
Fjernlager: 10+ tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
469,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 363 blekkpatroner (3-pakning) med Vivera-blekk gir livfulle og konsistente farger for virkelighetstro fotografier og dokumenter i laserkvalitet. Blekket er laget spesielt for bruk i HP-skriveren din, og for å motvirke falming, avsmitting og utflyting.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    3-pakning av HP 363-blekkpatroner med Vivera-blekk er et praktisk alternativ – færre turer til butikken betyr tid og penger spart. Du får de tre fargeblekkpatronene som brukes mest i fargeutskrifter (cyan, magenta og gul), i én praktisk pakning, og kan sørge for at du alltid har det blekket du trenger.
  • Nye blekkpatroner fra HP er laget for effektiv blekkutnyttelse, så du får mest mulig ut av kjøpet. HPs skrivere, blekk og papir er laget for å virke nøyaktig sammen for å gi best mulig resultat og redusere risikoen for utskrifter med feil, noen som sparer deg for tid og penger.
  • HPs Vivera-blekk er basert på HPs ekspertise i innovativ blekksammensetting, og sikrer konsistente og pålitelige resultater du kan stole på. De unike formlene har gjennomgått omfattende tester gjennom flere år, og tilfredsstiller HPs strenge krav til høy utskriftskvalitet og hastighet.
Inkludert i leveransen
    3 blekkpatroner: Cyan, magenta, gul