Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
351 trefargers original blekkpatron

HP 351 trefargers original blekkpatron

HP 351 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk
Varenr: CB337EE#UUS
Lagerstatus: Forventet 16.05.2017
Frakt: 39,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
260,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 351 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk lager skarpe, holdbare og livfulle farger for daglig utskrift. Du får mye for pengene når du velger denne originale HP-blekkpatronen, som er laget for moderate utskriftsmengder.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    For moderat utskrift fra tid til annen velger du HP 351 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk. Originale HP-blekkpatroner er et smart valg som tilfredsstiller dine utskrifts- og budsjettbehov. Med dette valget får du pålitelig kvalitet fra originale HP-blekkpatroner til en rimelig pris.
  • Nyt ditt sosiale liv! Du trenger en problemfri blekkpatron som skriver ut når du trenger det – uansett om det er bilder, websider eller fotografier. HP 351 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk er en praktisk løsning for dine daglige utskriftsbehov, og gir deg fremragende HP-kvalitet og -pålitelighet. De yter konsistent helt til de er tomme, og for å gjøre det ekstra praktisk, varsler HPs utskriftsteknologi deg når blekknivået er lavt.
  • Utskifting av blekkpatroner blir enkelt når du bruker rekvisita som er laget spesielt for din skriver. Originale HP-blekkpatroner er lett tilgjengelige og enkle å installere, så du kommer i gang uten problemer. I tillegg gjør HPs Planet Partners[k1]-program det enkelt og praktisk å resirkulere tomme blekkpatroner.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron