Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Rekvisita // Blekkpatroner // HP //
HP
344 trefargers original blekkpatron

HP 344 trefargers original blekkpatron

HP 344 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk
Varenr: C9363EE
Fjernlager: 5+ tilgjengelig (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Frakt: 39,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
480,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Denne blekkpatronen med høy ytelse gir fyldige, naturtro farger for livlig grafikk med profesjonell kvalitet og fotografier som motstår falming i generasjoner [p1]. Den fungerer også sammen med din HP-skriver for å gi deg en rekke intelligente utskriftsfordeler [p2].

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Denne blekkpatronen ble designet for enkel og intuitiv installasjon. Smart utskriftsteknologi[k1] lar deg vite om patronen er riktig installert, og bekrefter at du bruker en original HP blekkpatron.
  • Når den brukes sammen med HP-skrivere, gir den intelligente teknologien[k1] i denne originale HP-patronen deg proaktive varsler når blekknivåene er lave. Et popup-vindu vises på skjermen, eller du kan når som helst sjekke blekknivåene via skriververktøykassen.
Målgruppe

HP 344 trefargers blekkpatron er konstruert for de som skriver ut ofte eller i store volumer - både hjemme og i profesjonell/kommersiell virksomhet - som ønsker høye ytelser, resultater med høy kvalitet og problemfri drift.

Typiske anvendelser for denne allsidige blekkpatronen inkluderer profesjonelle presentasjoner som innholder grafikk med fyldige farger, plansjer, fotografier og tekst samt markedsføringsmateriell som f.eks. fotografier, direct mail, plakater og brosjyrer.

Inkludert i leveransen
    Blekkpatron