Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
342 trefargers original blekkpatron

HP 342 trefargers original blekkpatron

HP 342 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk
Varenr: C9361EE#UUS
Fjernlager: 20+ tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 39,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
264,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Fyldig, virkelighetstro fargekvalitet med HP Vivera-blekk for livlige fotografier og grafikk som motstår falming i generasjoner.[p1] Den er del av HPs utskriftssystemer med 6 farger, som gir deg kraftig forbedret fargeområde og varmere hudtoner.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Skriver ut fotografier som er lysekte i generasjoner. HPs patentbeskyttede blekk er utviklet spesielt for denne blekkpatronen for å oppnå en overlegen lysekthet på HP Premium Plus fotopapir[k1]. Ideell for fargefotografier og ­grafikk ved bruk alene eller sammen med andre blekkpatroner som en del av HPs 6-fargers utskriftssystemer, som gir et bredt fargespekter, jevne, klare farger og varme, naturlige hudtoner.
  • Avansert blekkpatronteknologi sikrer utmerkede resultater hver gang – for alt fra forretningspresentasjoner til kjære familiebilder. Originale patentbeskyttede HP Vivera-blekk, spesialformulerte HP-papirer og HPs skriverprogramvare er designet som et integrert utskriftssystem. Ytelsen er optimal når de brukes sammen til å produsere eksepsjonell utskriftskvalitet, om og om igjen.
  • Stol på HP for en overlegen utskriftsopplevelse – du får legendarisk HP-pålitelighet og konsistent ytelse. Få mest mulig for pengene ved å velge fra blekkpatroner som er skreddersydd for dine behov. HP resirkulerer dine brukte blekkpatroner gratis. Et popup-skjermbilde vises på skjermen, eller du kan når som helst sjekke blekknivåene via skriververktøykassen.
  • HP Vivera-blekk. Klare farger som varer.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron