Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
301 trefargers original blekkpatron

HP 301 trefargers original blekkpatron

HP 301 trefargers blekkpatron
Varenr: CH562EE#BA3
Lagerstatus: Forventet 01.05.2017
Frakt: 39,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
247,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 301 trefargers blekkpatroner er laget med tanke på brukervennlige funksjoner, inkludert teknologi som gjør det mulig å fullføre en viktig jebb selv om du har lite av et bestemt blekk. Skriv enkelt ut livaktige fargedokumenter, rapporter og brev.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Skriv ut livaktige fargedokumenter, rapport og brev, og bilder som skiller seg ut. Arkiver dokumenter som beholder tekst- og fargekvaliteten i mange tiår uten falming med originalblekk fra HP[k1]. Du kan stole på at HP-blekk og -papir bevarer bildekvaliteten på arkiverte juridiske dokumenter, diplomer og fotografier i mange år. Få forbedret bildekvalitet ved bruk av papir med ColorLok-symbolet.
  • Få brukervennlige funksjoner og mye for pengene. Overvåk blekknivåene enkelt og fullfør viktige utskriftsjobber når du har lite av et bestemt blekk. Det er også enkelt å velge originale HP-blekkpatroner som er tilpasset ditt utskriftsbehov – HP tilbyr blekkpatronalternativer som er tilpasset ditt behov, enten du skriver ut normale eller større volumer.
  • Du kan stole på konsistent, pålitelig ytelse med originale HP-blekkpatroner. Alle originale HP-blekkpatroner er helt nye og gir en overlegen utskriftsytelse. HP Planet Partners gjør det til en enkel sak å resirkulere blekkpatroner[k2]. HP er ledende innen service og kundestøtte, med en garantert pålitelighet du kan stole på. Velg en blekkpatron som gir deg en god følelse. Denne patronen består av 65 prosent resirkulert innhold[k3].
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron