Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
27X original LaserJet-tonerkassett med høy kapasitet,  svart

HP 27X original LaserJet-tonerkassett medhøy kapasitet, svart

HP LaserJet C4127X tonerkassett, svart for LJ 4000/4050, inntil 10 000 sider
Varenr: C4127X
Fjernlager: 5+ tilgjengelig (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
1 803,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP LaserJet-tonerkassetter i C4127-familien med Ultraprecise toner er designet spesielt for skriverne i HP LaserJet 4000/4050-serien og gir konsekvent høy utskriftskvalitet og lave totale eierkostnader.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP LaserJet-tonerkassetter i C4127-familien med Ultraprecise toner gir ekstra skarp, svart tekst, jevnere gråtoneskalaer og finere detaljer i bilder. En følsom OPC-skrivetrommel produserer mindre, mer presist plasserte punkter for høyoppløselige utskrifter ved 1200 ppt.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C4127-familien består av nøyaktig tilpassede komponenter. Innebygd pålitelighet og streng kvalitetstesting sikrer optimal oppetid for skriveren med et minimum av brukerinngrep. HP helical roller drive (spiralformet drivmekanisme) eliminerer sammenklumping, selv når det er lite toner igjen, noe som sikrer optimale resultater fra første til siste side.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C4127-familien med Ultraprecise toner har en praktisk alt-i-ett-kassettdesign som gir enkel installasjon og vedlikehold. Magnetisk forsegling låser toneren inne i kassetten for å hindre lekkasje.
  • Magnetiske forseglinger låser toneren i patronen for å hindre lekkasje.
Målgruppe

Forretningsbrukere som trenger raske, pålitelige nettverks- og arbeidsgruppeutskrifter av høy kvalitet - med lave eierkostnader.

Inkludert i leveransen
    Tonerkassett; Resirkuleringsveiledning