Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Rekvisita // Blekkpatroner // HP //
HP
23 trefargers original blekkpatron

HP 23 trefargers original blekkpatron

HP 23 trefargers blekkpatron
Varenr: C1823D
Leverandørlager: 4 stk tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 49,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
511,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 23 trefargers blekkpatroner sørger for farget tekst og grafikk av god presentasjonskvalitet og bilder i fotokvalitet raskt og uproblematisk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Enestående utskriftskvalitet på alle typer papir, også på vanlig papir for daglig bruk. Kompatibelt med hele utvalget av HP-medier. Ideelt til en rekke utskriftsbehov. Utviklet for bruk sammen med grunnmodeller i HP Deskjet 800-serien av skrivere.
  • Ideelt for utskrift av fotografier med livaktige farger og virkelighetstro bilder. Egnet til kommersielle anvendelser med høye krav, for eksempel rapporter, nyhetsbrev, designutkast med mer. Flott til kreative prosjekter og skole- eller studiearbeid.
  • Allsidige utskrifter – flotte resultater på alle papirtyper, også på vanlig papir. Utviklet for bruk sammen med papir og skrivere fra HP med tanke på optimale resultater. Kompatibelt med hele utvalget av HP-medier, fra fotopapir til transparentfilm.
Målgruppe

HP nr. 23 trefargers blekkpatron (30 ml) er laget for brukere av HP Deskjet og HP Officejet – hjemme eller på jobben – som har store utskriftsmengder og ønsker fotokvalitet til en konkurransedyktig pris per side.

Inkludert i leveransen
    Blekkpatron