Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
13 gul original blekkpatron

HP 13 gul original blekkpatron

HP 13 blekkpatron, gul
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få skarpe, livaktige farger og presis fotokvalitet. Patentert, fargestoffbasert blekkformulering i HP 13 blekkpatron, gul, sørger for profesjonelle, pålitelige resultater på en enkel måte.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Det å skape et godt inntrykk er avhengig av livaktige farger og presis fotokvalitet. Det patenterte, fargestoffbaserte blekket i HP 13-blekkpatronene er utviklet for å produsere et bredt fargespekter. Dette blekket støtter en ørliten dråpestørrelse på 4 pl for å gjengi fine detaljer. HPs blekkpatroner er utviklet sammen med skriver og HP-papir og leverer flotte, konsistente resultater på HPs spesialpapir og -film og på vanlig papir.
  • Gled deg over problemfrie utskrifter og lite vedlikehold. HP 13 farge-blekkpatroner er konstruert for pålitelig, effektiv utskrift og er skreddersydd for å møte dine brukerbehov. Når det er på tide å skifte en patron, gir enkeltstående blekkpatroner muligheten til økonomisk erstatning bare av den patronen som er tom.
  • Innovativ HP Smart utskriftsteknologi[k1] gjør HPs utskriftsrekvisita enkle å bruke og vedlikeholde. For å sikre stabil utskriftskvalitet foretar den interaktive systemteknologien i HP 13 blekkpatroner, HP 11 skrivehoder og i skriveren automatiske og kontinuerlige justeringer for å optimalisere utskriftskvaliteten.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron