Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
HP
126A 2-pakning svarte originale LaserJet-tonerkassetter

HP 126A 2-pakning svarte originaleLaserJet-tonerkassetter

HP 126A topakning av svarte LaserJet-tonerkassetter for CLJ CP1020, opptil 1 200 sider hver
Varenr: CE310AD
Leverandørlager: 20+ tilgjengelig (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
960,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 126 LaserJet-utskriftsrekvisita gir dokumenter og markedsføringsmateriell et profesjonelt utseende og sørger for et produktivt hjem eller kontor ved å unngå sløsing med tid og rekvisita. Disse kassettene er spesialutviklet med tanke på pålitelighet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Legendarisk HP-kvalitet og pålitelighet sikrer problemfrie resultater av høy kvalitet hver gang du skriver ut. Det sparer deg for tid og gir god økonomi. Og du kan spare mer når du skriver ut mer – velg fra kostnadsbesparende alternativer for utskrift av store volumer, og få høyere utskriftsvolumer til lavere priser.
  • Gjør dokumentene mest mulig effektive med utskrift i livaktige farger. Skriv ut grafikk og bilder av fotokvalitet med en toner som gir et glanset, tindrende klart utseende. Få de enestående HP-farger du forventer og spar penger ved å skrive ut på ditt eget kontor. Regn med konsistente, profesjonelle resultater på et bredt utvalg av laserpapir.
  • Originale HP-utskriftsrekvisita er enkle å kjøpe, enkle å administrere og enkle å bruke. Installer en ny kassett på et blunk. Bli varslet når det er lite toner, og kjøp nye kassetter på en enkel måte ved hjelp av HP SureSupply[k1]. HP hjelper deg å resirkulere patroner og kassetter - det er enkelt og gratis med HP Planet Partners-programmet[k2].
Inkludert i leveransen
    2 tonerkassetter; Resirkuleringsveiledning