Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Hewlett Packard Enterprise
7.3kVA 32A Single Input Single Phase INTL Monitored Power Distribution Unit

Hewlett Packard Enterprise 7.3kVA 32A Single InputSingle Phase INTL Monitored Power Distribution Unit

Varenr: AF915A
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Frakt: 89,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
4 140,-  inkl. mva
Fra 200,-/mnd (35 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Den overvåkede vertikalt rack-monterte strømfordelingsenheten gir både enfaset og trefaset overvåket strøm, i tillegg til fullt rack-strømanlegg fra 4,9 kVA opp til 22 kVA.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Ytelse: Med både én- og trefaset strøm og uttaksstrøm fra 4,9 kVA opp til 22,1 kVA per PDU er mengden utstyr som kan kobles til én enkelt PDU betydelig økt sammenliknet med eksisterende tilgjengelige PDU-produkter. Ekstra kundevalg av modell med enkelt- eller dobbelttilførsel tillater strømredundans og økt uttaksantall (fulle vertikalt rackmonterte modeller med enten 39 mottak per enkelttilførselsmodell eller 78 mottak per dobbelttilførselsmodell; halve vertikalt rackmonterte modeller med tolv C-19-mottak for 3-faseversjoner, og enkeltfaseversjoner har 24 C-13- og tre C19-mottak).
  • Kundevalg: Fullt rack vertikal PDU: Modellene består av modeller med enkelt- eller dobbelttilførsel for strømredundans og økt uttaksantall (enten 39 mottak per enkelttilførselsmodell eller 78 mottak per dobbelttilførselsmodell); Sammen med produktvalgene kommer kravene til å være sikker og sette datasenteret i stand til å sørge for riktig inntaksstrøm. Nedenfor er typene inntaksplugger som er tilgjengelig på vertikale PDU-modeller for fullt rack; Halvt rack vertikal PDU: Består av enkelttilførselsmodell med tolv C-19-uttak. Sammen med produktvalgene kommer kravene til å være sikker og sette datasenteret i stand til å sørge for riktig inntaksstrøm. Nedenfor er typene inntaksplugger som er tilgjengelig på vertikale PDU-modeller for halvt rack.
  • Overvåking: Frontpanelet har en digital LED-skjerm med to sifre og sju segmenter som viser strømmen i hver kretsbryter, en rulleknapp for å bla gjennom verdier og seks LED-lamper som angir overbelastninger og tilstander med feil spenning. Strømovervåking består av tosifret RMS-strøm med lastsegment-LEDer som rapporterer tre ulike tilstander (normal 0-80%; forsiktig 80-102%; advarsel > 102%). Spenningsovervåking måler over- og underspenning på hvilket som helst uttakslastsegment.
  • Fargekodede belastningssegmenter: Både frontpanelmottakene og kretsbryterne er fargekodede etter lastsegment for enkel og rask identifikasjon og matching. belastningssegmenter er også spredt over hele lengden på PDUen for å gi lik fordeling i et rack. Flate kretsbrytere gir ekstra sikkerhet ved å hindre utilsiktet avslåing (på linje med PDU-overflaten når slått på).
Målgruppe

24/7-datasentre

Strømovervåking; Strømvisning

Inkludert i leveransen
    (1) PDU; Mounting brackets and hardware; Cable retention bracket; Cable retention ties