Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
EPSON
WorkForce WF-3620DWF

EPSON WorkForce WF-3620DWF

Varenr: C11CD19302
Lagerstatus: Forventet 06.06.2017
Ekspertomtaler: 5 omtaler
Frakt: 89,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
1 962,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Vi introduserer WorkForce WF-3620DWF
Vil du sikre at forretningsdokumentene dine er representative for bedriften? Denne 4-i-1-skriveren med Wi-Fi og Ethernet gir rask utskrift i forretningskvalitet med hastigheter på opptil 19 spm og har en 250-arks papirskuff foran for økt produktivitet. 6,8 cm berøringsskjerm og intuitivt kontrollpanel gir enkel menynavigering. Denne flerfunksjonsskriveren er ideell for å øke produktiviteten og redusere utskriftskostnadene, og samtidig produsere dokumenter i en kvalitet du kan være stolt av.

Høy utskriftshastighet
Med utskriftshastigheter på opptil 19 spm ensidig og 9,2 spm tosidig gir denne skriveren økt produktivitet ved å redusere ventetiden på utskrifter.

Utskrift av høy kvalitet
Skrivehodeteknologien i WF-3620DWF produserer dokumenter med 600 dpi for et profesjonelt utseende som gjør et godt førsteinntrykk.

Tosidig utskrift, skanning og kopiering
Tosidig utskrift, skanning og kopiering betyr at du enkelt og effektivt kan lage kvalitetsdokumenter på en miljøvennlig måte ved å redusere papirforbruket. Tosidige dokumenter er enklere å transportere eller lagre på kontoret. Gjør ditt for miljøet ved å spare papir samtidig som du øker effektiviteten og halverer papirkostnadene. Denne modellen har automatisk dokumentmater for 35 ark.