Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
EPSON
TMU200/ TMT88 SEAL CAUTION

EPSON TMU200/ TMT88 SEAL CAUTION

Varenr: 1023411
Lagerstatus: Forventet 02.03.2017
Frakt: 89,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
44,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Eaton 9355 UPS leverer double-conversion backup-strøm og skalerbare batteritider for IT- og bygg/anlegg-utstyr eller andre kritiske systemer i bedrift, helsevesen, banktjenester og industrielle applikasjoner. Det at den gir maksimal batteritid på veldig liten plass, gjør 9355 UPS til en komplett tre-fase strømforsyningsløsning.

- Kompakt design med interne batterier, og innebygd statisk og manuell bypassbrytere, leverer en komplett løsning med redusert “footprint” og industriledende energitetthet.
- Med en 0,9 utgangs power factor gir 9355 mer reell effekt (watt) og reduserer behovet for å overdimensjonere. Kommer med active power factor control (PFC), uslåelig 0,99 inngangs power factor og redusert ITHD er oppnådd for å sikre økt kompatibilitet med andre forankoblede enheter
- Pålitelig bacup er ytterligere forbedret med Advanced Battery Management (ABM™) som ved hjelp av et innovativt tretrinns batteriladingsystem forlenger batteriet levetid betydelig.
- Største tilgjengelighet og pålitelighet er oppnådd med HotSync teknologi som muliggjør parallellkjøring av opptil fire 9355 UPSer for ekstra kapasitet eller redundans
- Brukervennlig LCD grensesnitt med bredt utvalg av tilbehørsopsjoner for overvåking og administrasjon, gjør 9355 enkel og trygg å operere.
- Innovativ teknologi og design gjør 9355 til en virkelig bærekraftig løsning. Med høy systemeffektivitet og effekttetthet vil totale eierkostnader reduseres betraktelig ved besparelser i driftskostnader, transport og installasjon.