Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Skriver & skanner // Laserskrivere // Multifunksjon farge //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
EPSON
EcoTank ET-2550

EPSON EcoTank ET-2550

Si farvel til blekkpatroner
  Produktinfo

  Epson EcoTank ET-2550

  En gjennomsnittlig kostnadsreduksjon på 70% færre avbrudd og ingen overraskelser gjør Epsons EcoTank-skriverne til det perfekte valget for alle travle hjem som vil ha en svært økonomisk skriver. ET-2550 er en 3-i-1-blekkskriver med utskrifts-, kopierings- og skannefunksjon, og den kunne ikke vært enklere å vedlikeholde, takket være blekk tilsvarende to års forbruk inkludert i esken. Wi-Fi Direct og en farge-LCD-skjerm på 3,7 cm gjør den enda mer brukervennlig.

  Si farvel til blekkpatroner
  Det største fortrinnet er det nyutformede integrerte blekksystemet med svært høy kapasitet, som opphever behovet for blekkpatroner. Det betyr færre avbrytelser og mange flere utskrifter mellom hver gang det er nødvendig å etterfylle blekk, sammenlignet med andre blekkskrivere.

  To års forbruk av blekk
  Tenk at du ikke trenger å bry deg om blekk på to år. I tillegg til å gjøre blekkpatroner overflødige har ET-2500 fire originale Epson fargeblekkbeholdere på 70 ml i boksen, slik at du enkelt og uten søl raskt kan fylle blekktankene.

  Svært rimelig
  Med ET-2550 sparer du gjennomsnittlig 70% av utskriftskostnadene. De inkluderte blekkbeholderne kan skrive ut inntil 4 000 sider i svart og 6 500 sider i farger for bare noen få øre per side.

  Mobil utskrift
  ET-2550 har Wi-Fi Direct, noe som gjør at du kan bruke Epson Connect-funksjoner. Skriv ut raskt og enkelt via Wi-Fi fra en smarttelefon ved hjelp av gratisappen Epson iPrint, skriv ut eksternt eller send ET-2550-utskriftsjobben på e-post fra hvor som helst.

  Raske kvalitetsutskrifter
  ET-2550 er utstyrt med Epsons anerkjente Micro Piezo-skrivehodeteknologi for utskrifter av beste kvalitet. Utskriftshastigheten for svart-hvitt er på 9,2 sider i minuttet, og utskriftshastigheten for farge er på 4,5 sider i minuttet. Takket være farge-LCD-skjermen på 3,7 cm er enheten enkel å betjene når den ikke er koblet til en PC.

   

  Se produsentens nettside for mer informasjon.