Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
DYMO
Rhino 5200 merkemaskin

DYMO Rhino 5200 merkemaskin

Varenr: S0841480
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Ekspertomtaler: 1 omtaler
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
1 459,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Nå er det enklere enn noen gang å gi installasjonene dine et ryddig, profesjonelt utseende, som øker ditt omdømme! RHINO™ 5200 er rask og robust, og er fullpakket med tidsbesparende funksjoner. Den overholder ANSI/TIA/EIA-606-A-standardene, og er beregnet på bruk av yrkesmontører på anlegg. Hurtigtastene gjør det enkelt å skrive ut forhåndsformaterte etiketter for ledninger og kabler, rekkeklemmer, elektriske paneler og koblingspaneler, samt vertikale og faste lengder. RHINO 5200 bruker etiketter som er enkle å fjerne bakpapiret på. De er utstyrt med lim som holder industristandard, og produseres i fem materialer. Du kan derfor være sikker på at etikettene virkelig sitter og holder seg lesbare, selv under svært vanskelige forhold.

- DYMOs eksklusive hurtigtaster gir automatisk etikettene rett størrelse, tegnavstand og format for ledninger og kabler, rekkeklemmer, overbelastningsbrytere, koblingspaneler, vertikale bruksområder og bruksområder med fast lengde.
- Forhåndsprogrammert symbolbibliotek med bransjesymboler, tegnsetting, valuta og brøker
- Stort tekstvindu for flere etiketter
- Stort to-linjers tekstvindu
- Bakgrunnsbelysning for anleggsarbeid med dårlig belysning
- Integrert gummihåndtak som ikke glir
- Lagre og hent frem over 100 etikettformater
- Skriver ut strekkoder av Code 39 og Code 128 på 19 mm etiketter
- Bruker RHINO-etiketter som er enkle å fjerne bakpapiret på, med lim som holder industristyrke. Produseres i 5 materialer
- Bruker 6 AA-batterier (følger ikke med) eller hurtigladede litium-ion-batteri (ekstrautstyr).Kun Duracell alkaliske batterier bør brukes med DYMO-maskiner.
- Slukker automatisk for å maksimere batteriets levetid
- Kommer med 19 mm hvit nylonteip.