Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
DYMO
LABEL POLYESTER PERMANENT 100P 51MM X 76MM BLACK SUPL

DYMO LABEL POLYESTER PERMANENT 100P51MM X 76MM BLACK SUPL

Varenr: 1868702
Fjernlager: 2 stk tilgjengelig (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Frakt: 49,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
378,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Dymo XTL™-etikettene er holdbare og laget for mange forskjellige overflatetyper. Uansett hvilken fargestandard du merker etter – OSHA, ISO eller ANSI – eller om du bruker etikettene under svært vanskelige forhold, har du det du trenger med DYMO XTL-etiketter. Disse etikettene er testet i praktisk bruk. Tåler UV-lys. Teksten smøres ikke utover og falmer ikke. Kan brukes med DYMO XTL-merkemaskiner.

- Du kan velge bredde fra 6 til 54 mm på etikettene, blant annet laminerte merkebånd for ledninger og kabler samt preformaterte etiketter, slik at du kan merke alt fra mulig fra ledninger og kabler til kurver, bjelker, rør og mye annet
- Etiketter med industriell styrke som tåler de tøffeste forhold – fuktighet, kjemikalier, et stort temperaturområde, UV-lys og mye mer
- Slitesterk termisk overføringsteknologi – teksten på etikettene smøres ikke utover og falmer ikke
- UL-godkjente etiketter for så godt som enhver merkejobb. Krympestrømpene er testet etter SAE-, ASTM- og militære spesifikasjoner
- Et stort utvalg farger som passer med fargestandardene OSHA, ANSI og ISO for å kommunisere enda bedre og øke sikkerheten på arbeidsstedet.
- Etikettene oppfyller ANSI/TIA 606-B-standardene
- Preformaterte etiketter og etiketter med dekkpapir som lett lar seg fjerne, gjør det raskt og enkelt å feste etikettene.

Ideelle til merking av plane flater, blant annet etiketter for strekkoder, deksler, hyller, kurver, bjelker og mye annet. Konstruert av polert polyester og belagt med lim med industriell styrke. Preformaterte etiketter gjør det lettere å skrive ut mange etiketter på en gang for å gi bedre produktivitet. Preformaterte etiketter som dekker en rekke behov, blant annet spesifikke etiketter for advarselsmerking i lite format.
(MERK: Den siste setningen skal bare brukes hvis kunden fører preformaterte sikkerhetsetiketter og ikke har plass til tekst som er spesifikt for dem.)
UL-godkjente som komponent til UL 969.