Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // HJEM & FRITID // Radiostyrte leker // RC //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
DJI
Phantom 3 Standard RTF
Phantom 3 Standard RTF
Phantom 3 Standard RTF
Phantom 3 Standard RTF
Phantom 3 Standard RTF
Phantom 3 Standard RTF
Phantom 3 Standard RTF

DJI Phantom 3 Standard RTF

  • 2.7K-kamera med 3-akset gimbal
  • Enkelt å fly
  • Live HD-overføring
  • Avansert autopilot
Produktinfo

DJI Phantom 3 Standard RTF

Phantom 3 Standard er en rimeligere utgave enn Pro og Advanced, men byr fortsatt på en imponerede liste egenskaper. 2.7K filming, 12MP foto, 3-akse stabilisert kamera, livevisning/kamerakontroll til din smarttelefon, Return To Home og opp til 25min flytid. Phantom 3 Standard benytter samme batteri og har samme dimensjoner som de andre Phantom 3 modellene. Med siste softwareoppgradering får du også avanserte funksjoner som Follow Me, POI og Waypoints.

Ditt flyvende kamera!
Tenk muligheter og grip dem! Phantom 3 tar bilder klare for storskjem - skarpe, høyoppløslige og med gnistrende farger. Kameraet er intergrert og stabilisert i 3 akser for maksimal presisjon og best mulig resultat. Designet fra bunnen av spesielt for Phantom 3.

Enkelt å fly
Phantom 3 gjør flyvingen enkel for deg. Fra takeoff til landing har du full kontroll, mens modellens kontrollsystem gjør de mest komplekse beregningene for å sikre deg en stabil tur uten overraskelser. Alt er intergrert og satt opp fra fabrikk - GPS og gyroer.

Live HD-overføring
Video og data fra modellen overføres til din smarttelefon i opp til 720p 30fps (medfølger ikke) i sanntid, slik at du alltid vet hva du filmer og har kontroll på vitale data slik som batterinivå, retning, høyde, fart etc.

Kraftig mobilapp og rask redigering
Med Phantom 3 har du alt tilgjengelig ved fingertuppene. Kamerainnstillinger og modelljusteringer er alle tilgjengelige i appen. I tillegg har den innebygget en enkel redigeringsfunksjon, sanntidsstrømming til YouTube og sanntidskart med mer.

Full kontroll
Med opp til 500m rekkevidde er radiokontrolleren som følger med Phantom 3 et ultimat verktøy for hjelpe deg med å kontrollere din modell. Enkel montering av telefon og smart plasserte brytere gjør at alt er lett tilgjengelig når du trenger det.

Bekymringsfri autopilot
Kontrollsystemet i Phantom 3 har flere avanserte funksjoner. Auto-takeoff gjør at ved ett trykk på skjermen starter modellen og går opp til en fastsatt høyde. Der står den til du gir videre kommandoer. Auto-landing kan benyttes når modellen har full GPS dekning. Ett knappetrykk så finner modellen selv tilbake til der den tok av og lander trygt helt alene. Failsafe er tilgjengelig dersom batteriet går tomt eller kontakten med modellen forsvinner. Modellen vil selv komme hjem og lande.

Intelligent batteri
Høyere spenning, mer energi og mer kraft enn tidligere gir deg en bedre flyopplevelse. Batteriet har innebyggede sensorer som vil gi deg beskjed på bakken om gjenværende flytid.

 

Med DJI GO app'en kan du bruke smarttelefon eller nettbrett for direkteoverføring av bilder fra kameraet, redigering og deling, samt logging av flygninger. Les mer her.

 

 

Se produsentens nettside for mer informasjon.