Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
LS-120TSG desktop calculator Recycled

CANON LS-120TSG desktop calculator Recycled

Produktinfo

Smart og miljøvennlig
Denne kompakte Canon regnemaskinen for skrivebordet har 12 tall og over- og underside fremstilt av 100 % resirkulert materiale fra brukte Canon kopimaskiner. Det gjør den til et ideelt valg for alle som er opptatt av miljøet, og for organisasjoner og bedrifter som har en grønn innkjøpspolitikk. God ressursutnyttelse og mindre avfall er en bedre måte å drive forretninger på.

Stort og tydelig LCD-display
Denne kompakte regnemaskinen har stort, skråstilt LCD-display som gjør det enkelt å lese tallene. Et stort tastatur med store, slitesterke knapper i plast gir enkel og presis inntasting. Videre gir inntastingsbufferen rask inntasting uten at tastene låser seg. Kompakte LS-120TSG er pålitelig og effektiv med en lekker finish i grått og gull velegnet til forretnings-, kontor- og hjemmebruk.

Tidsbesparende funksjoner
Gjør kompliserte utregninger enklere og spar tid. Regn ut profittmarginene automatisk med egne taster for beregning av kost, margin og salgspris uten bruk av kompliserte formler. Regn ut avgiftsdifferanser med et enkelt tastetrykk takket være to praktiske taster for avgiftsberegning. Andre funksjoner omfatter en tast med tegn for utregningskommando for sjekking av kalkulatorstatusen samt shift-tast, prosenttast og tast for endring av fortegn.

Energisparende effektivitet
LS-120TSG har to praktiske strømkilder. Strøm fra solcelle gir maksimal strømsparing, og med batterier i reserve er LS-120TSG alltid klar til dyst uansett lysforhold. LS-120TSG har også en annen praktisk strømsparefunksjon som sørger for at regnemaskinen automatisk slås av når den ikke er i bruk. Regnemaskinen har også utskiftbart batteri som gir lang levetid i motsetning til enkelte andre regnemaskiner som må kastes når batteriet er tomt.