Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
CANON
iPF6400

CANON iPF6400

Varenr: 5339B003AA
Lagerstatus: Forventet 27.07.2017
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
39 257,-  inkl. mva
Fra 1.188,-/mnd (53 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo

- Produksjon av 24-tommers utskrifter
- LUCIA EX-utskriftssystem i 12 farger
- Blekkassetter som kan skiftes under utskrift for høy produktivitet
- Overlegen bildekvalitet og utskriftspresisjon
- Innebygd fargesensor som sikrer jevn og nøyaktig fargegjengivelse
- Plugin-modul for Photoshop som sparer tid og penger

Jevne prøvetrykk og utskrifter av høy kvalitet
iPF6400-skriveren er laget for foto-, kunst- og prøvetrykkutskrifter for profesjonelle. Denne storformatskriveren inneholder LUCIA EX, som er et innovativt pigmentblekksystem i 12 farger med bildebehandlingsteknologi som gir et bredt fargespekter, jevne nyanser, mindre bronsing og svært ripebestandige utskrifter.

Brukerne våre kan stole på at den gir bedre gjengivelse av svart og nyanser i mørke områder, noe som bidrar til den eksepsjonelle utskriftskvaliteten som kreves for fotoutskriftsprogrammer. Linje- og tekstnøyaktighet i tillegg til fremragende fargeensartethet gjør at skriveren er perfekt for prøvetrykkprogrammer som krever høy presisjon.

Allsidig
iPF6400-skriveren er kompatibel med fargebehandlingssystemer (CMS) som er basert på ICC-profiler, fungerer sømløst med tredjeparts RIP-programmer og støtter produksjons-, fotografi- og prøvetrykkprogrammer. Skriveren støtter også en rekke ulike typer medier.

Enkel å bruke
En stor, lys og lettlest LCD-skjerm gjør det enkelt å bruke iPF6400-skriveren. En rekke plugin-moduler for MAC og PC gjør det enkelt å utføre vanlige oppgaver, som for eksempel å manipulere, justere og prøvetrykke bilder, optimalisere kvaliteten og legge til kanter. I tillegg er det enkelt å konfigurere arbeidsflyter som automatiserer mange av disse prosessene.

Maksimal produktivitet, minimal nedetid
Skriverens blekkassetter på 130 og 300 ml med byttefunksjonalitet gjør at blekkassettene kan byttes ut uten å forstyrre utskriften, noe som gir maksimal produktivitet.

Effektiv kostnadsstyring
Ved hjelp av iPF6400-skriverens innebygde programvare for kostnadsstyring, som lar brukerne beregne avkastningen, er det enkelt å spore kostnadene til hver enkelt jobb.

Mer verdi for pengene
Programvare med merverdi følger med som standard og er relevant for en rekke bruksområder fra profesjonell fotografering til intern plakatutskrift.