Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
CANON
F 502 G

CANON F 502 G

Varenr: 3497B006AB
Lagerstatus: Forventet 31.07.2017
Frakt: 89,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
125,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Med tanke på miljøet
F-502G har enlinjes display som viser 10 + 2 tall, og selve huset og dekselet er fremstilt av 100 prosent resirkulert materiale fra brukte Canon kopimaskiner. Det gir god ressursutnyttelse og mindre avfall. Det er en miljøbevisst produksjonsmetode som vil appellere til ungdommer som skal kjøpe sin første vitenskapelige kalkulator.

Hele 140 funksjoner
Denne innholdsrike kalkulatoren har alle de funksjonene som kreves i ungdomsskolen. Kalkulatoren har også et uavhengig minne. De totalt 140 funksjonene omfatter 15 parentesnivåer, trigonometriske og statistiske beregninger, koordinatomregning, vinkelenheter samt fakultet, kombinasjoner og permutasjoner. Uansett hva som trengs i skoletimen, er denne komplette kalkulatoren klar til å gi riktig svar.

Strømlinjeformet design, tydelig LCD-display
Den slanke, strømlinjeformede designen sørger for at kalkulatoren er behagelig å holde i hånden. Kalkulatoren er solid og pålitelig og leveres med et praktisk beskyttelsesdeksel. Det store og tydelige LCD-displayet er enkelt å lese. Store, solide taster i plast gjør det enkelt å taste inn data og velge funksjoner. Alt er designet med fokus på enkel og problemfri bruk.

Strømbesparende
En strømsparefunksjon slår automatisk av kalkulatoren når den ikke har vært i bruk på sju minutter, slik at du ikke bruker strøm unødig. Minnebeskyttelse sørger for at pågående oppgaver lagres når strømmen slås av.

Tilbehør
ANSMANN CR 2032
ANSMANN CR 2032
37,-
Kjøp