Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
CANON
EF 70-200MM F/2.8L IS II USM

CANON EF 70-200MM F/2.8L ISII USM

Varenr: 2751B005
Lagerstatus: Forventet 14.03.2017
Ekspertomtaler: 33 omtaler
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
22 936,-  inkl. mva
Fra 691,-/mnd (56 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
  Produktinfo

  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM er et driftssikkert telezoom-objektiv for profesjonelle fotografer. Med fluoritt, slitesterk utforming og 4-trinns bildestabilisator sørger objektivet for forbedret bildekvalitet.
  - Telezoom-objektiv med høy ytelse i L-serien
  - f/2,8-blenderåpning for fotografering i lite lys
  - 4-trinns bildestabilisator
  - Fluorittobjektivelement og UD-objektivelement
  - Forbedret driftssikkerhet
  - 1,2 m nærgrense
  - Vann- og støvbestandig
  - 8-bladers blenderåpning
  - USM-autofokusmotor av ringtypen

  Det ideelle objektivet for sports-, natur- og portrettfotografering

  L-serie-kvalitet
  EF 70-200mm f/2.8L IS II USM har Canons høyeste standarder innenfor optikk, bildekvalitet, pålitelighet og brukervennlighet i L-serien og er derfor favorittobjektivet blant mange profesjonelle fotografer. Den forbedrede og kraftige konstruksjonen inneholder støv- og fuktighetsbestandige forseglinger som beskytter mot tøffe værforhold.

  Stor blenderåpning
  Med den store blenderåpningen på f/2,8 er det mulig å fotografere i lite lys. Denne store blenderåpningen kan også sørge for liten dybdeskarphet, noe som får motivet til å skille seg ut fra en støyete bakgrunn.

  Bildestabilisator
  Canons 4-trinns bildestabilisator (IS) gjør objektivet perfekt for forhold med lite lys hvor man ikke kan bruke stativ. Bildestabilisatorsystemet gjør det mulig å bruke lukkerhastigheter som er opptil fire trinn langsommere enn det som er vanlig å bruke, uten at det forårsaker uskarpe bilder.

  Fluorittobjektivelement og UD-objektivelement (Ultra Low Dispersion) sikrer høy bildekvalitet.
  Kromatisk aberrasjon reduseres med objektivelementet laget av Canons unike høyytelses-fluoritt. Ved siden av fluoritt brukes også 5 UD-elementer som sikrer glimrende bildekvalitet, høy kontrast og naturlig fargegjengivelse i hele zoomområdet.

  Vakker bakgrunnsuskarphet med 8-bladers rund blenderåpning
  Den runde blenderåpningen med 8 blader gjør det mulig å ta bilder med vakker bakgrunnsuskarphet ved å isolere motivet ved bruk av store blenderåpninger.

  Rask, stillegående autofokus
  En USM-motor (Ultrasonic Motor) av ringtypen og en ny autofokusalgoritme sørger for at den raske autofokusen arbeider svært stille. Fast mekanisk manuell fokusoverstyring er også tilgjengelig uten at du må deaktivere autofokusen. Nærgrensen er redusert til 1,2 m, slik at fotografen kan stå nærmere det som foregår.

  Tilbehør
  Standardutstyret som leveres med objektivet er ET-87-solblender, som hindrer gjenskinn i bildene, samt et avtakbart stativfeste og det myke LZ1326-etuiet for enkel transport.