Blekk & Toner guide

 

 

 

Du er her // Forsiden // //
BOSCH
Dinion 2X Day/Night Camera

BOSCH Dinion 2X Day/Night Camera

Varenr: LTC 0630/51-B
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Frakt: 79,- Sjekk din fraktpris
Frakt
Fyll inn postnummer og klikk
knappen for å vise fraktpriser
  Vis priser
7 598,-  inkl. mva
Fra 229,-/mnd (73 mnd)
Utsett betalingen i 4-6 mnd
Velg finansiering i kassen
Kjøp
Produktinfo

LTC 0630 Dinion2X-kameraet for dag-/nattbruk er et overvåkingskamera med høy ytelse. Det bruker en CCD-sensor på 1/2" og har avansert digital bildebehandling for ypperlig bildekvalitet.
Den avanserte bildebehandlingen forbedrer følsomheten, og den forbedrede XF-Dynamic-motoren utvider den dynamiske rekkevidden. Denne unike kombinasjonen gir et skarpere, mer detaljert bilde med enestående nøyaktighet i fargegjengivelsen selv under vanskelig lysforhold.
Dinion2X-kameraet er enkelt å installere og er klart til bruk. Det er den beste løsningen for krevende visningsforhold. Dag-/nattfunksjonen sørger for best mulig bildekvalitet til enhver tid. Ut fra det tilgjengelige lyset skifter kameraet automatisk fra farger til svart/hvitt.
Alle Dinion-kameraer leveres klare til bruk. Sett bare på objektivet, koble til video og koble deretter til strømmen. Seks tydelige, forhåndsprogrammerte driftsmodi er lagret i kameraet. For optimalisert ytelse henter du tilbake modusen som passer til bruksområdet.
Kameraet registrerer automatisk objektivtypen. Objektiv-veiviseren sørger for nøyaktig bakfokusering for helt skarpe bilder hele tiden. I spesielt utfordrende situasjoner som krever fininnstillinger eller spesielle innstillinger, kan kameraets parametere stilles inn individuelt ved hjelp av kontrollknappene på siden av kameraet eller via et skjermdisplay.